ЗАМОНАВИЙ ЎҚУВ АДАБИЁТЛАРИГА ҚЎЙИЛАДИГАН УСЛУБИЙ ТАЛАБЛАР - Axmedova, gulchehra; Mamajonova, Kamola (Физико-технологического образование, 2021)
Мақолада ўқувчиларга тикувчилик бўйича чуқурлаштирилган билимлар беришда замонавий ўқув адабиётларнинг янги авлодини яратишга бўлган эҳтиёж, дарсликларда янги ахборотлар банкининг яратилиш усуллари ўрганилган