Mexanizm va mashinalar nazariyasi bo’limini o’qitishni boshqarish – maqsadlar ketma-ketligi yechimini topish sifatida - Ubaydullayev, Sadulla; Yo’ldoshev, Mirjalol (Физико-технологического образование, 2021)
Ushbu maqolada oliy ta`lim muassasalarining Texnologik ta`lim yo’nalishi o’quv rejasi Ixtisoslik fanlar blokidagi Тexnik mexanika fanida Mexanizm va mashinalar nazariyasi bo’limini o’qitish haqidagi mulohazalar bayon etiladi