O‘QITUVCHI KASBINING TARIXIY TARAQQIYOTI VA UNING JAMIYATDA TUTGAN O‘RNI - Ismoilov, Tuychi (Физико-технологического образование, 2021)
Maqolada o‘qituvchi kasbining tarixiy taraqqiyoti va uning jamiyatda tutgan o‘rnini egallashda shaxsiy va kasbiy sifatlariga ega bo`lishi haqida fikr yuritiladi