PAXTACHILIKDAGI TEXNIK, TEXNOLOGIK, IQTISODIY, EKOLOGIK MUAMMOLAR VA MUMKIN BO‘LGAN YECHIMLAR - Tog’ayev Хo’jamberdi (Физико-технологического образование, 2021)
Maqolada hozirgi kunda paxtachilikdagi texnik, texnologik, iqtisodiy, ekologik muammolar tahlili va ularni bartaraf qilish yechimlariga bag‘ishlangan.