MILLIY XALQ HUNARMANDCHILIGINING О’ZIGA XOSLIGI - Doniyorova, Shahnoza (Физико-технологического образование, 2021)
Maqolada milliy xalq hunarmandchilik turlari texnologiyasining o’ziga xosligi haqida fikr yuritiladi.