O‘QUVCHILARNI KASB-HUNARGA YO‘LLASH TIZIMING PEDAGOGIK XUSUSIYATLARI - Burxonov, Rasul; Yusupov, Shahzod; Jamilova, Tursumoy (Физико-технологического образование, 2021)
Kasb-hunar ta’limi har doim jamiyat va davlatning rivojlanishi uchun hal qilinishi zarur bo’lgan maslalardan bir hisoblanadi. Ushbu maqolada kasb-hunarga yo’naltirish ishlarini olib borishda e’tibor berilishi kerak bo’lgan pedagogik jihatlar haqidagi mulohazlar keltirilgan