TALABALARINING FAZOVIY TASAVVURLARINI SHAKLLANTIRISHDA CHIZMA GEOMETRIYANI O’QITISHNING ZAMONAVIY USULLARI - Umirov, Abdinazar; Toshmuhammedova, Orzugul (Физико-технологического образование, 2021)
Maqolada tavsifiy geometriyani o’qitishning zamonaviy usullari ochib beriladi, texnik universitet talabalarining fazoviy namoyishlarini samarali shakllantirishga hissa qo’shmoqda. Usullarning mohiyati multimedia muhitida o’qitishning zamonaviy usullaridan foydalanish, grafik dasturlarni bir nechta yo’nalishlarda qo’llashdir.