YUQORI MALAKALI O’QITUVCHI KADRLAR TAYYORLASH TIZIMI O’QUV MATERIAL BAZA REJASINI MODERNIZATSIYALASH - Shokirova, Ra’no; Murtozayev, Melibek (Физико-технологического образование, 2021)
Ushbu ilmiy ishda oliy ta’limda o’quv jarayonining samarasiga ta’sir qiluvchi o’quv rejalarini talabiga ko’ra muvofiq o’quv material baza rejasini tuzish masalasi ko’rib chiqilgan.