ПЕДАГОГ МУҲАНДИСЛАР ТАЙЁРЛАШДАГИ ГРАФИК САВОДХОНЛИК - Ibragimov, Abdurahim (Физико-технологического образование, 2021)
Мақолада юқори малакали рақоботбардош педагог муҳандис мутахассислар тайёрлашда таълимнинг умумтехник соҳасига мансуб муҳандислик графикаси ўрни, аҳамияти ва хусусиятлари ҳақида маълумотлар берилади