FIZIKA FANIDAN AMALIY MASHG’ULOTLARNI O’TKAZISHDA INTERAKTIV O’QITISH USULIDAN FOYDALANISH - Ergashev, Jamshid; Turatov, Hojakbar (Физико-технологического образование, 2021)
Kafedrada multimediyali uskunalardan foydalangan holda fizika bo’yicha amaliy mashg’ulotlarni interfaol usulda o’tkazish metodikasi ko’rib chiqiladi.