O‘QUVCHILAR IJODKORLIK QOBILIYATINI RIVOJLANTIRISHDA ISHTIYOQNING AHAMIYATI - Erjigitova, Gulmira (Физико-технологического образование, 2021)
Maqolada o‘quvchilar ijodkorlik qobiliyatini rivojlantirishda ishtiyoqning o‘rni haqida fikrlar bayon qilinadi.