TEXNOLOGIK TA’LIMDA INNOVATSION YONDASHUVLAR VA ZAMONAVIY METODLARNING AHAMIYATI - Tilabova, Dildora (Физико-технологического образование, 2025)
Mazkur maqolada texnologik ta’lim jarayonida innovatsion yondashuvlardan foydalanish, zamonaviy metodlar asosida o‘quvchilarni kasbiy tayyorlash samaradorligini oshirish masalalari yoritiladi. Ta’limda axborot-kommunikatsiya texnologiyalari, STEAM yondashuvi, loyiha asosida o‘qitish, klaster, akseleratsiya, gamifikatsiya kabi metodlarning afzalliklari ilmiy asosda tahlil qilinadi.