Mikroolamning o‘ziga xosligini kreativ yondashuv asosida o‘qitishning ahamiyati - Raxmonova, Nozima (Физико-технологического образование, 2024)
Ushbu maqolada talabalarga mikroolamning o‘ziga xos xususiyatlarini kreativlik asosida o‘qitishda interfaol metodlardan foydalanish va mikroolam zarralarining turlari bilan tanishtirishda kreativlikni qo‘llash, talabalarning kreativ qobiliyatlarining namoyon bo‘lishi haqidadir