TARTIBI 2 GA TENG BO’LGAN MATRITSALAR ALGEBRASIDA NOLNING CHAP VA O’NG BO’LUVCHILARINING MAVJUDLIGI - Nishonboyev, Sanjar (Журнал математики и информатики, 2023)
Ushbu maqolada tartibi ikkiga teng bo’lgan matritsalar algebrasida nolning chap va o’ng bo’luvchilarining mavjudligi haqida so’z yuritilgan.