MATEMATIKANI O’YIN TEXNOLOGIYALARI ASOSIDA O’QITISHNING TA’LIM SIFATI UCHUN FOYDALI JIHATLARI - Umrzoqova, Nilufar (Журнал математики и информатики, 2022)
ushbu tezisda matematika darslarida o’yin texnologiyalaridan foydalanishning ijobiy jihatlari bayon qilingan. O‘lchov birliklari, karrali sonlar va matematik termilar o’yinlari misol tariqasida keltirilgan.