Мультимедиа муҳитида ўқув курсларини ишлаб чиқишни аҳамияти - Mamatov, Jasur; Усмонов , Содиқ; Isabekov, Bahodir (Журнал математики и информатики, 2021)
Аннотация: Мақолада мультимедиа мухитида электрон дарслик ва ўқув курсларини ишлаб чиқишни аҳамияти тўғрисида сўз юритилади. Электрон дарслик ва ўқув курсларини ўқув жараёнида қўллаш афзалликлари ва уларнинг қиёсий тахлиллари берилган. Мультимедиа курсини ишлаб чиқишдаги босқичлар, уларнинг сифат даражалари ҳамда таълим бериш техноогияси ва усуллари ёритилган. Шунингдек, амалда бажарилган ишлар мисол қилиб келтирилган.