VIYET TEORAMASI VA UNING AMALIYOTGA NAZARIY TADBIQLARI - Bolbekov, Hayitboy (Журнал математики и информатики, 2025)
Viyet formulalari ko'phadning koeffitsientlari bilan ko'phadning ildizlari yig'indisi va mahsuloti o'rtasidagi munosabatni ta'minlovchi formulalardir. Viyet formulasi ko'phadning koeffitsientlarini uning ildizining yig'indisi va mahsuloti shaklida tasvirlaydi.