AXBOROT TIZIMLARINI MODELLASHTIRISH VA LOYIHALASHTIRISH - Isayev, Nurbek (Журнал математики и информатики, 2023)
Ushbu tezisda informatika darslarida talabalarga axborot tizimlarini modellashtirish va loyihalashtirish bo`yicha ko`rsatmalar berilgan.