ELEKTRON MASOFAVIY TA’LIMDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARINI MULTIMEDIYA VOSITALARIDA O’QITISHNING O’RNI: Ergashev Ulug’bek Erkinovich, Shodmonqulov Mirjalol Turon o’g’li, Turatov Hojakbar Shavkat o’gli. - Ergashev, Ulugbek (Журнал математики и информатики, 2022)
Ushbu maqola raqamlashtirish jarayonida elektron ta’lim mazmuni, masofaviy ta’limning imkoniyatlari, raqamlashtirish tushunchalari va tamoyillari, ta’limda masofaviy ta’limdan foydalanish, ta’lim berishda multimediya vositalaridan foydalanish hamda kasbiy kompetensiyalar haqida so’z boradi. Shu bois ushbu maqolada elektron axborot-ta’lim resurslari yaratish bosqichlarida va multimediya asosida o’qitishni tashkil etish masalalari tadqiq etilgan.