MAKTABLARDA INFORMATIKA FANINING AHAMIYATINI OSHIRISHDA ELEKTRON TA’LIM VOSITALARIDAN FOYDALANISH: MAKTABLARDA INFORMATIKA FANINING AHAMIYATINI OSHIRISHDA ELEKTRON TA’LIM VOSITALARIDAN FOYDALANISH - Sherzod, Pardayev (Журнал математики и информатики, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Informatika fanidan dars mashg‘ulotlari va darsdan tashqari mashg‘ulotlarida elektron ta’lim vositalaridan foydalanish, ularning avzalliklari va talabalar bilimini va malakasini oshirishidagi o‘rni va bu jarayondagi muammolar, ularnibartaraf etish yo‘llari ko‘rsatilgan.