TA’LIM JARAYONIDA MODULLI O‘QITISH TIZIMINING INNOVATSION TEXNOLOGIYALARGA ASOSLANGAN O’QITISH USULLARI - Pardayev, Sherzod; Sindarov , Sadriddin; Ochilov , Navro’z (Журнал математики и информатики, 2021)
: Hozirgi kunda mamlakatimizda yoshlarni har tomonlama barkamol inson qilib tarbiyalash bo‘lajak mutaxassislarni ma’naviy jihatdan pok,axloqiy jihatdan etuk va jismoniy jihatdan sog‘lom fikrlashga qaratilgan.O‘quvchilarning ta’lim faoliyatini va faol o‘qitish usullarini qo‘llashni tashkil etish mutaxassis kadrlar uchun eng zarur sifatlardan biri bo‘lib hisoblanadi.O‘quvchilarda bunday xususiyatni shakllantirish har bir pedagogning asosiy vazifasidir.