MATEMATIK MANTIQ ELEMENTLARINI ERTA O’RGATISH VA UNING AHAMIYATI - Sulaymonov, Fozil; Bayzaqov , Maxmud (Журнал математики и информатики, 2021)
Annotatsiya: Maqolada matematik mantiq elementlarini boshlang’ich sinflardanoq o’qitishning ahamiyati haqida bayon qilingan. Boshlang’ich sinfdagi o’quvchilarga mantiqiy masalalarni o’rgatish bo’yicha tavsiyalar berilgan. Bolalar uchun mos keladigan mantiqiy masalalar yechimi bilan ko’rsatilgan.