VIYET TEOREMASI VA UNING TADBIQLARI HAQIDA - Usarov, Sardor (Журнал математики и информатики, 2024)
Ushbu maqolada maktab algebra kursidan Viyet teoremasining qoʻllanilish usullari va baʼzi tadbiqlari haqida keltirilgan