SAYLOV QONUNCHILIGI VA SAYLOV JARAYONI ISHTIROKCHILARINING HUQUQ VA MAJBURIYATLARI - Normuratov, Djamshid (Мир исследований, 2021)
Kuchli fuqarolik jamiyati va huquqiy davlat barpo etish har bir davlat rahbarining asosiy maqsadi hisoblanadi. Shu nuqtai nazardan bugungi davrda olib borilayatgan barcha ishlar jamiyatning huqiqy ongi va huquqiy manaviyatini yuksaltirish uchun xizmat qilmoqda. Saylov jarayonlarining shaffof va ochiq tarzda o’tkazilishi va aholining bunga bo’lgan munosabati qanchalik yuqori bo’lsa davlat va jamiyat ham shuncha tez rivojlanadi.