IQON SHEVASIDA KO‘PLIKNI IFODALOVCHI SHAKLLAR - Xidraliyeva, Zoxira (Мир исследований, 2021)
Ushbu maqolada o‘zbek tilining Iqon shevasida kuzatiladigan ko‘plik shakli va uning variantlari haqida fikr yuritiladi.