SAYLOV QONUNCHILIGI XALQ FAROVONLIGINI YUKSALTIRISHNING MUHIM VOSITASI. - Norqo’ziyev, Sarvar (Мир исследований, 2021)
O‘zbekiston Respublikasi Saylov qonunchiligidagi 2019-yilda qabul qilingan saylov kodeksi va 2021-yildagi saylov kodeksiga kiritilgan o’zgartirishlar bayon etilgan.