FRAZEOLOGIK BIRLIKLARDA MILLIY-MADANIYATNING AKS ETISHI - Abdujalilova, Feruza (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada tilning frazeologik birikmalari milliylik, madaniyat, mentalitet tushunchalari til bilan uzviy bogʻliqligi va ular tilda turli janrlar va til birliklari tahlilga tortilgan.