ЗООМОРФИК МЕТАФОРА - ПОЭТИК ВОСИТА СИФАТИДА (Тўра Сулаймон ижоди мисолида) - ibragimov, xayrulla (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
ЗООМОРФИК МЕТАФОРА - ПОЭТИК ВОСИТА СИФАТИДА (Тўра Сулаймон ижоди мисолида)