Навоий фардларида фольклор мотивлари. : Ўзбек тили ва адабиёти. 2020, №3 – Б. 75-78. - Rajabova, Marifat (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2023)
Maqolada adabiyot shinoslikmasalari tahlil va taqdit qilingan