Bаdiiy аsаrdа mаqollаrdаn foydаlаnish mаhorаti (“Oltin zаnglаmаs” romаni misolidа): O‘zbek tilshunosligi dolzаrb muаmmolаri. Respublikа ilmiy – аmаliy konferenцiя mаteriаllаri 2022 yil 31-mаy - Soatova, nodira (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2023)
Maqolada Shuhrat asarlari tahlil va taqdit qilingan