Abdulla Qodiriyning “O‘tkan kunlar” romani yaratilish omillari: Tafakkur ziyosi. Ilmiy uslubiy jurnal. Maxsus son, 2022 - Soatova, nodira (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2023)
Maqolada Shuhrat bolalarga tahlil va taqdiq qilingan