XX ASR O‘ZBEK SHE’RIYATINING ASOSIY XUSUSIYATLARI: “O‘zbek filologiyasining dolzarb masalalari va uni o‘qitish metodikasi muammolari” mavzusidagi Xalqaro ilmiy – amaliy anjuman 2022 yil 29 aprel Toshkent.: VNESHINVESTPROM, 2022 - Jurayev, Jamoliddin (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2022)
Yalt etgan umrida shoshib yashab, o‘zidan asrlarga taalluqli nomni, adabiy-ilmiy merosni qoldirib keta olgan ustozlarimizdan biri Shoira opa Doniyorovaning sermazmun saboqlarini bugun yana sog‘indik. Ustozning dunyolarga dars berar tahlillariga qaytmoq istadik…