“ТАЗКИРАИ ШУАРО” ҚЎЛЁЗМА НУСХАЛАРИДА КОМИЛ ХОРАЗМИЙНИНГ ВАФОТ ЙИЛИ ВА ЁШИ ҚИЁСИ - do'stova, surayyo (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2022)
Ушбу мақолада “Тазкираи шуаро” асарининг қўлёзма нусхаларида Комил Хоразмийнинг вафот йили ва ёши ҳақидаги маълумотларнинг ўхшаш ва фарқли томонлари ўрганилиб хулосалар берилади.