ONAJONIMGA - HASANOVA, SABOHAT (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Bir parchaligimdan to umrimning so’ngiga qadar meni ko’z qorachig’idek asrab avaylagan, onam, Go’daklik chog’imdan tunlarni bedor o’tkazgani yetmaganidek, bemor bo’lganimda ham boshimda parvona bo’lgan, onam.