ЎҚУВЧИЛАРНИНГ БИЛИМ ВА КЎНИКМАЛАРИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ - Ibragimova, Latofat (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Ўқувчиларнинг ижодий тафаккурини ўстириш педагог ҳамда методист олимлар олдида турган энг долзарб муаммолардан бири, таъбир жоиз бўлса, энг асосийсидир.