OMINA SHENLIK O'G'LINING "IMOMNING MANEKEN QIZI"ROMANI HAQIDA - Quvvatova, Sayyora (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Jahon adabiyotida betakror san’at asrlari juda ko'p. Shular orasida Turkiya adabiyoti ham o'zgachadir. Bugungi Turkiya adabiyotda Yevropa adabiyotiga o'xshash asarlar ko'p uchraydi. Men o'zim o'qib chiqgan Omina Shenlik o'g'lining "Imomning maneken qizi"asari haqida to'xtalmoqchiman.