профессор Бозорбой Ўринбоев таваллудининг 84 йиллиги муносабати билан олимнинг ёрқин хотирасига бағишланган “УМУМФИЛОЛОГИК ТАДҚИҚОТЛАР: МУАММО ВА ЕЧИМЛАР” мавзусидаги Республика илмий-амалий конференция материаллари - Musayev, Abduvali (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Мазкур тўплам Ўзбекистон Республикаси Олий ва Ўрта махсус таълим вазирлиги ҳамда халқ таълими вазирлигига қарашли ўқув юртларида фаолият кўрсатаётган профессор-ўқитувчилар мустақил тадқиқотчилар ва филология факультетлари талабаларининг Абдулла Қодирий номидаги Жиззах давлат педагогика институтида Олий ва ўрта махсус таълим вазирлиги миқёсида ўтказиладиган “Умумфилологик тадқиқотлар: муаммо ва ечимлар” мавзусидаги Республика миқёсидаги илмий-амалий конференция материаллари асосида тайёрланди.