ФИЛОЛОГИЯНИНГ УМУМНАЗАРИЙ МАСАЛАЛАРИ”ГА БАҒИШЛАНГАН РЕСПУБЛИКА МИҚЁСИДАГИ ИЛМИЙ – АМАЛИЙ КОНФЕРЕНЦИЯ МАТЕРИАЛЛАРИ: “ФИЛОЛОГИЯНИНГ УМУМНАЗАРИЙ МАСАЛАЛАРИ”ГА БАҒИШЛАНГАН РЕСПУБЛИКА МИҚЁСИДАГИ ИЛМИЙ – АМАЛИЙ КОНФЕРЕНЦИЯ МАТЕРИАЛЛАРИ - soatova, nodira (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Мазкур тўплам Ўзбекистон Республикаси Олий ва ўрта махсус ҳамда Халқ таълими вазирликлари тасарруфидаги таълим муассасаларида фаолият кўрсатаётган профессор–ўқитувчи ва ёш тадқиқотчиларининг Абдулла Қодирий номидаги Жиззах давлат педагогика институтида бўлиб ўтган “Филологиянинг умумназарий масалалари”га бағишланган Республика миқёсидаги илмий – амалий конференция материаллари асосида тайёрланди. Тўплам адабиётшунос олимлар, изланиш олиб бораётган илмий- тадқиқотчилар, ўзбек тили ва адабиёти фани ўқитувчилари, магистрантлар ҳамда талабаларга мўлжалланган.