Til va jamiyatning aloqadorligi - Yigitaliyev, Umid (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2022)
Til haqida tushuncha ,til va jamiyat uzviy aloqadorligi,madaniyatda tilning o’rni ,til va madaniyat o’rtasiadagi bog’liqlik madaniyat haqida tushuncha ,madaniyat haqida olimlarning fikri.