ХАЛҚ ДОСТОНЛАРИНИНГ ТЎРА СУЛАЙМОН ИЖОДИДА ТУТГАН ЎРНИ - ibragimov, xayrulla (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Ўзбекистон халқ шоири Тўра Сулаймоннинг ўзбек тили лисоний имкониятларидан бадиий фойдаланиш маҳоратини, авваламбор, унинг халқ оғзаки ижодидан мақсадли истифода этишида кўриш мумкин.