TILSHUNOSLIKDA KORPUS TUSHUNCHASI - qoraboyeva, Nasiba (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Ushbu maqolada o‘zbek tilshunosligida korpus muammosi, masalasi haqida ilmiy fikrlar bayon etilgan. Ilmiy qarashlar ilmiy xulosalar bilan izohlanadi.