PEDOGOGIK MAHORAT VA JARAYON - Raxmonova, Yulduz (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Oliy o‘quv yurtlarida talabalaming ilmiy-texnikaviy va ijodkorlik qobiliyatlarini o'stirish - har qanday tur, bosqich yoki darajadagi ta’limning asosiy vazifalaridan biridir.