A INGILIZ TILINI O’QITISHDA ZAMONAVIY METODLARDAN FOYDALANISH: INGILIZ TILINI O’QITISHDA ZAMONAVIY METODLARDAN FOYDALANISH - Yakhshilikova, Nargiza (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinflarda ingliz tilini o’qitishda zamonaviy yondashuvlar va innovatsiyalar usullarni qo’llash natijasida, o’quvchilarning fikrlash qobiliyatlari rivojlanishi, , tez va to’g’ri javob berish malakasi shakllanishi, tilga ishtiyoq uyg’otish hamda darslarga puxta hozirlik ko’rish haqida ma’lumotlar berilgan.