МУСТАҚИЛ ТАЪЛИМ ВОСИТАСИДА БЎЛАЖАК ИНГЛИЗ ТИЛИ ЎҚИТУВЧИЛАРИНИНГ СОЦИОЛИНГВИСТИК КОМПЕТЕНТЛИГИНИ РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ АМАЛИЁТДАГИ ҲОЛАТИ - Sarimsakova, Dilafruz (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Мазкур мақолада ОТМларда мустақил таълим воситасида бўлажак инглиз тили ўқитувчиларининг социолингвистик компетентлигини ривожлантиришнинг амалиётдаги аҳволини тахлил қиламиз.