ilhom МИЛЛИЙ ЛАТИФАЛАРНИНГ СТЕРОТИПИК ТАЛҚИНИ: МИЛЛИЙ ЛАТИФАЛАРНИНГ СТЕРОТИПИК ТАЛҚИНИ - Rustamov, Ilhom (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Мақолада миллий стереотипли латифаларнинг алоҳида хусусияти ўз миллати вакиллари ижобий хислатларини атайин бўрттириши ва ўзга миллатларга хос ахлоқий хусусиятларни кулгига олиши тадқиқ қилинган.