BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARINING INGLIZ TILIDAGI NUTQINI RIVOJLANTIRISH: BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARINING INGLIZ TILIDAGI NUTQINI RIVOJLANTIRISH - Suleymanova, Shaxrizoda (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Ushbu tezisda boshlang’ich sinf o’quvchilari uchun ingliz tiliga bo’lgan qiziqishini oshirish va sodda yo’llar bilan ularga tushuncha bera olish hamda korgazmalardan unumli foydalanish. O’quvchilar nutqida uchraydigan an’anaviy nuqsonlarni oldini olish haqida so’z boradi.