Dunyo oshxonasi-milliy ma’daniy me’ros sifatida: Dunyo oshxonasi-milliy ma’daniy me’ros sifatida - Mamatqulova, Shahlo (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Ushbu maqola dunyo oshonasi hamda o’zbek milliy oshonasi taomlari haqida ma’lumot beradi. Maqolada har bir millatning turli, odatiy hamda noodatiy, bayram yoki kunlik taomnomasi va ularning tarkibi haqida so’z boradi.