MENEJMENT TALABALARI UCHUN ALOQA QOBILIYATLARINING MUHIMLIGI VA ULARNI RIVOJLANTIRISH AHAMIYATI - Murtazayeva, Aisafar (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Ushbu maqolada menejment ta’lim yo’nalishi talabalarining kelajakdagi kasbining muvaffaqiyati uchun muloqot qobiliyatlari ajralmas hisoblanishi, bugungi raqobatbardosh biznes dunyosida kommunikatsiya ko’nikmalariga talab mavjudligi va u o’qimishli kishining eng talabchan sifati sifatida qaratilganligi va talabalar uchun uchta eng muhim muloqot qobiliyatlari diqqat bilan o’qish, yozish va tinglash ekanligi hamda odamlar ularni odatdagidek qabul qilishi, chunki bu ko’nikmalar kabi ko’pgina aloqa qobiliyatlari juda yaxshi eshitilishi haqida so’z boradi.