ФРAЗЕОЛОГИК БИРЛИКЛАР ЛИНГВОКУЛТУРА СИФАТИДА - Sayfullaev, Khurshid (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Ушбу мақолада миллий-маданиятнинг таркибий қисми бўлган фразеологизмларнинг лексик-семантик муносабатлари, халқ маданияти тўғрисида қимматли маълумот манбаи сифатида уларнинг миллий ва маданий хусусиятлари баён этилган.