MAKTABGACHA TA’LIMDA QO‘LLANILADIGAN O‘YINLAR VA ULARNI TASHKIL ETISH METODIKASI - Atabekov, Fozil (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Maqolada maktabgacha ta’lim tizimiga yangicha yondashuv asosida noan’anaviy darslarni tashkil etishning mazmun-mohiyati, bog‘cha yoshidagi bolalarga ingliz tilini o‘rgatishda yangi texnologiyalardan foydalanishning o‘rni va ahamiyati bayon qilingan. Dars jarayonida didaktik o‘yinlardan foydalanish, uning bolalar tomonidan mavzularni samarali o‘zlashtirilishiga ta’siri asoslangan.